Film i TV

MILJANA KULIĆ KOST I KOŽA, STESALA SE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Objavila novu sliku i ovo nije realno, KAD ZOLA VIDI..

Diskvalifikovana takmičarka rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić izenadila je pratioce novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Miljana Kulić - Pink.rs

Diskvalifikovana takmičarka rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić izenadila je pratioce novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Bivša zadrugarka objavila je prazničnu fotografiju, a svi su bili iznenađeni njenim izgledom.

Miksi je pozirala uz novogodišnju dekoraciju u lila haljini na rese, a na nogama je imala štikle kojima je pre samo nekoliko nedelja pocepala glavu bivšeg emotivnog partnera Lazara Čolića Zole.

Međutim, nije “hladno oružje” zapalo za oko posmatračima, već linija Kulićke. Očito se bivša zadrugarka zaigrala u fotošopu.

– Kako je ovako brzo smršala? / Al’ si skinula kile na ovoj slici / Ovako treba da izgledaš da ti pozavide svi – konstatovali su pratioci, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh