Film i TV

KRVAVE OČI – OTVORILA MU RANE PO LICU! Maja i Car u NIKAD BRUTALNIJOJ TUČI! “Faca mi je IZMASAKRIRANA!”

“Tebi su gaće samo izgovor kako bi mi ovo napravila.”

Neposredno pred početak radio emisije ”Sprrrdnja” u kojoj su domaćini Janjuš i Karić, Maja je nasrnula na Cara, pa je utom usledila skandalozna svađa.

– Pusti ti mene tih fora tvojih nazamnih. ti kao nešto skačeš u jezero – vikao je Car.Ma alo bre, ja imam ime i prezime, nisam ti ja ove ovde tvoje klošarke. Ja bre nemam gaće i čarape – vikala je Maja.

– Ma ajde bre, pogledaj mi facu. Je l’ ti je smešno? Šta ti treba da uradiš da bi rekla da je loše ovo što radiš? – rekao je Car.

– Ne mislim da je loše, ti si meni sve uništio – ponavljala je Maja.Nek tebi bude jastuk takav, a meni faca izmasakrirana. Ja sam ih pobacao, ja sam ih i izvadio. Danas na Badnji dan doživljavam ovo – rekao je Car.

– Ma ajde bre, zabole me, ja nemam gaće sada da obučem. Uništio si mi sve što mi je najbitnije – rekla je Maja.

– Je l’ ti shvataš da sam ja izmasakriran na Badnji dan? – rekao je Car.Ma pusti me tih fora – rekla je Maja,prenosi Srbijadanas

– Tebi su gaće samo izgovor kako bi mi ovo napravila. Imaš četiri žetona koja sam ti dao, opereš lepo i osušiš, pa onda imaš sve. To su sve tvoje fore i fazoni – rekao je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh