Film i TV

NECENZURISANI SNIMAK! Car bacio BUBICU – Sad ću da ti ISTRANŽIRAM GLAVU! Skočio na Dejana

Ovako je sve počelo

srbijadanas

Danas je tokom emisije u “Zadruzi 5” došlo do žestokog okršaja Filip Cara i Dejana Dragojevića, u koji se potom umešala i Dalila Dragojević.

Car nije dozvolio da mu Dejan zalepi šlag, iako igrica tako nalaže, a kada je Deki probao to da uradi, Filip ga je udario Obezbeđenje je moralo hitno da reaguje, a Dejan je pokušavao da se odbrani, te se sukobio sa njima.

Oni su ga oborili na pod i čupali, a potom ga izbacili napolje.

Kada se sve malo smirio, Dejan se vratio u Belu kuću kako bi uradio ono što je naumio, pa je ipak Filipu zalepio šlag u lice.Filipa Cara je to izvelo iz takta, pa je bacio bubicu i krenuo na Dejana Dragojevića,prenosiSrbijadanas

– Sad ću da ti istranžiram glavu. J*bo sam ti tu ženu – govorio je on, na šta je Dalila Dragojević dodatno poludela i skočila i ona na Filipa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh