Film i TV

“DALILA JE PREVARILA DEJANA PRIJE ZADRUGE!” Sve je ISPLANIRANO – pratila je Cara pre ULASKA! Drugarica je raskrinkala

Zadrugarka Dalila Dragojević javnosti je postala poznata kao Dalila Moreno. Još tada je privukla veliku pažnju medija, a o njoj su kružile mnoge priče.

Tada atraktivna devojka, javnosti se predstavila kao bosanska Paris Hilton, zbog čega je došla u žižu javnosti. Potom se oprobala u rijalitiju “Parovi”, gde je čak osvojila i prvo mesto, ali je ulazila iz sezone u sezonu.

Dejan i Dalila – Screenshot


Međutim, Dalila potom biva ostavljena od strane Cara, jer je on odlučio da bude u vezi sa novom starom devojkom Majom Marinković, a od tog trenutka Dragojevićka na sve načine pokušava da dopre do supruga Dejana, što joj i polazi za rukom.

Kako sada svi komentarišu o Dalilinom i Dejanovom razvodu, ali i pomirenju, oglasila se i njena drugarica, koja je odlučila da progovori o svemu, što možda javnost nije znala.

– Ja Dalilu znam još od kad je, što se kaže, bila klinka, zajedno smo odrastale, slušala sam ja razne priče o njoj, što je i normalno, jer kada je devojka atraktivna, o svakako da o njoj kruže priče da je promiskuitetna. Ja znam da je Dalila volela da menja momke, bila je atraktivna, voljena među muškarcima, što je i normalno kada živite u malom mestu. Ne razumem sad zašto joj sti to trljaju od nos, kada se to znalo još odavno – priča navodno njena drugarica i nastavlja:

– Smiješna mi je ta priča. Ja znam i za njen brak sa Dejanom, sviđao se njoj David, što je i normalno, jer kome se ne bi svideo onakav frajer. Lik otkida kako izgleda! Svaka mu čast za izgled! Znam da su se Dalila i Dejan dosta puta svađali, da su imali problema što zbog njegove porodice, što zbog stavova, ali je njena majka uvek uspevala to da stabilizuje i da smiri strasti – priča Dalilina drugarica, Lejla za Republiku.

– Ja sam čula priče da je Dalila prevarila Dejana, da je zbog toga došlo i do žestoke njihove svađe, ali nije lepo da ja sada napadam drugaricu. Dalila je volela da švrlja, dramila je svakodnevno i pravila je tako ljubomorne scene Dejanu, pa šta vi mislite, zbog čega je on u jednom trenutku obrisao Instagram? To niko ne poteže pitanje, Dalila je potpuno u haosu zbog devojaka koje su pisale Dejanu. Da se ne lažemo, Dejan je bio top frajer, dok ga Dalila nije podgojila, kapirate vi taj toksičan odnos? Promenio veru, kako se priča, ime, mislim da vam ne pričam, znate sigurno bolje od mene o tim stvarima. Otac Huso, svi mi znamo da nije u dobrim odnosima sa majkom njenom, ali da vam kažem, kako i da budu u dobrim odnosima kad im je ćerka ovakva? Svašta – istakla je Lejla koja je potom prokomentarisala Dalilin odnos sa Carem, a onda otkrila šok detalj koji niko do sada nije znao.

– Car, pa naravno, ljudi, ona je Cara pratila i prošle godine, o čemu pričamo, ona se potajno ložila na njega, dok je spavala sa Dejanom, zamišljala Cara, nju lože takvi likovi, jaki na priči, krimi džimi fazoni. Smešna priča, ali nju to radi, mislim, ona je oduvek volela te kao imućne, koje je ulica odgajala. Ne znam, meni je bilo logično da će se njih dvoje smuvati, i videćete, ako se Dalila i Dejan pomire, Car od sujete će ostaviti Maju i ponovo biti sa Dalilom, samo da pokaže kako je on neki frajer, a ova kokoška će ponovo pasti na njega, jer Dejan nije muškarac koji nju privlači, nego je htela da nađe mirnu luku, ali džabe, kada se ona nije iživela – ispričala je Dalilina drugarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh