Film i TV

“DALILA BI NAJVIŠE VOLJELA DA SE POMIRI SA CAREM!” – Dragojevićka će PONOVO IZDATI Dejana sa Filipom?

“Strašne su to stvari!”

Bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, iako više ne boravi u Bijeloj kući, zadrugari je neprestano spominju.

Ona se sada oglasila za medije i otkrila sve što misli o aktuelni dešavanjima u Imaginarijumu.

Kako komentarišeš reči Dalile Dragojević da je njen raskid sa Filipom Carem tvoje maslo, jer si davala instrukcije Maji Marinković?

– To sto je Dalila izjavila da je moje maslo što su ona i Car raskinuli je ludost! Maja kakva god da jeste, bar je realna i iskrena! Vratila je Cara u roku par sati jer je ona sama tako želela. Tačno je da sam je spremala za ulazak, i zaista je izdominirala, ali moj savjet nije bio da se miri sa Carem, čak naprotiv. Savjetovala sam Maju da bude solo igrač i zavodnica, da ih sve vrti oko malog prsta! Da se druži sa Dejanom i Osmakčićem, a poslije par mjeseci kada ih sve dobro upozna, ako baš želi da bude sa nekim da tada dobro procijeni i odluči sa kim. Nisam željela da bude sa Carem, jer on svaku djevojku povrijedi i izvrijeđa, i slutila sam baš ovo što joj se sada sa njim dešava! Maja zaslužuje da bude srećna, sve radi pogrešno u ljubavi i trebat će još dosta da nauči da poštuje sebe i ne daje se tek tako – govorila je Stanija.

Kako ti se čini ponovno zbližavanje Dalile i Dejana Dragojevića?

– Što se Dejana i Dalile tiče, ako dođe do pomirenja, eto gledat ćemo nešto što do sada nismo imali u rijalitiju… Da uđu muž i žena, da se ona na njegove oči se*sa sa drugim, i da muž sve to gleda, oprašta ženi sve to i kao nastave da budu zajedno i srećni?! Ne znam, kako god bude gledat ćemo! Mislim da bi Dalila najviše voljela da se pomiri sa Carem, i da nije isključeno da ćemo to i gledati! I najluđi scenario: Dejan prašta Dalili, a ona ga po drugi put izda sa Carem. Strašne su to stvari, al njihov život njihova stvar – rekla je Dobrojevićeva, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh