Film i TV

‘USPJELA JE DA JOJ SE IZVINI STRANA KOJU JE POVRIJEDILA!’ – Zadrugarke se divile Dalili zbog maestralne igre sa Dejanom, ubijeđene da on drži konce u svojim rukama

Opet će biti ‘namagarčen?’

Dalila i Dejan - Screenshot

Sandra Rešić i dalje ne može da dođe sebi zbog činjenice da je Dejan Dragojević tako olako prešao Dalili preko javne preljube, pa je sa Sandrom Čaprić podijelila svoje misli na tu temu:

Njoj svaka čast, uspjela je da joj se izvini strana koju je ona povrijedila. Tako treba živjeti, onda nema šta da te povrijedi u životu – govorila je Sandra Rešić, piše Pink.

Nije to ljubav, to je neki interes – rekla je Sandra Čaprić.

Znala sam ja da i u momentima njegove najveći boli, da bi joj i tada oprostio. Ja sada imam prava da mislim da on njoj ništa sa Filipom nije zamjerio, nego da je samo plakao što nije bio sa njom. Ja ne bih voljela da me bilo ko tako bolesno voli – čudila se Rešićeva.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh