Film i TV

POCRVENILA OD BIJESA! Matora ustala i SASULA Dalili sve u lice: Pred zadrugarima joj IZLETJELI i škakljivi detalji

Darko Tanasijević ušetao je u Bijelu kuću, kako bi zadrugari prokomentarisali današnju podelu budžeta Sandre Čaprić, poslije čega će ona izabrati potrčke i omiljenu osobu, a potom će uslijediti i pretres nedelje.

Dalila i Matora- Screenshot

– Ona je katastrofa podijeilila budžet. Ja se njoj sklanjam pogotovo od kako je slomila nogu. Nisam joj neprijatelj. Za mene je podijeljeno užasno. Ona je poredila bitne njene ljude sa nebitnim. Ona je dala Mikiju srednji budžet a on ju je izvrijeđao maksimalno, Meni nije jasno kako je oprostila riječi Mikiju da si seljančura a meni nisi – rekla je Dalila.

– Ja joj nisam ukrao dečka – dodao je Miki.

– Isto i Anđela koja je bila u emotivnim problemima nije joj priušla a ona joj je to zamjerila – nastavila je Dalila.

– Dalila meni priča da sam joj prijatelj, a ona nije mene pitala da li treba da mi odete u prodavnicu za mene. Nije te bilo nikada. Ja sam vas zvala a niko me nije pogledao – rekla je Matora.

– Ja sam njoj isto zamjerila igricu, jer nije bila sa mnom u igrici. Ja sam čula tebe kako si zvala ali sam shvatila da si ljuta pa nisam došla – rekla je Dalila.,

– Znači čula si ali nisi došla. Ja nisam odbila igricu, a ne Dalilu. Ona poredi nešto s aovim da niko neće da mi kupi bilo šta u prodavnici. Osjetila sam se loše zbog Dalile i Čolaka, a na kraju mi kupuje Car. Meni nije jasno kako ti kao prijatelj možeš da ne pomisliš na mene – rekla je Dalila.

– Dalila ti si rekla kako u kući nemaš prijatelje već samo one koji su tu zbog koristi – rekao je Darko.

– Ti isto tako kada su neke igrice i zadrugovizije ona ne priđe meni kao moj prijatelj. Isto tako Aleks i ona kada su zajedno ja im ne prilazi, jer neću da im držim svijeću – rekla je Dalila.

– Ja njoj namjerno tjeram inat jer mi nije uzela budžet. Ja sam jako brižna i pažljiva a ona poredi sada spisak i čokoladu. Ti porediš igricu sa budžetom – rekla je Matora..

– Ja sam nju napušila pred svima zbog toga, ali ne vrijedi – rekla je Matora, piše Novi.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh