Film i TV

NIKAD ŽEŠĆI SUKOB MAJE I CARA – ULETJELO OBEZBJEĐENJE, RAZDVAJALO IH: “Pričat ću sa Dalilom, TI MI NE MOŽEŠ ZABRANITI”

Gađala ga je flašama i polivala vodom, a obezbeđenje je ušlo u Bijelu kuću kako bi ih razdvojilo.

Filip i Maja - Screenshot

– Vidjećeš – zapretio je Car, piše “Srbija danas

– Nećeš spavati u izolaciji, videćeš – govorila je Maja.

– Vidjećeš za to što si mi psovala majku – nastavio je Filip.

– Hajde, vidjećemo, ja ti se kunem videćemo – govorila je Marinkovićeva.

– Nećeš spavati u izolaciji – rekao je Car.

– Da, hoću – uzvratila je Maja i krenula da gađa Cara flašama.

– Nećeš spavati. Izvedite ovog bolesnika napolje. Valjda će se naći neka eutanazija. Čuli ste šta sam pričao sa Markom. I u fazi muvanja i u fazi veze sa Dalilom nisam ni sa kim pričao. Spontano je krenuo razgovor, došlo mi je u tom momentu da pričam i o Dejanu i Dalili. Šta, ja sam u srednjem vijeku da ne smem o nekome da pričam, da gledam? Od sad smijem sve. Pričaću sa Dalilom o svemu, Maja neće spavati u izolaciji. Želim da gledaoci sve čuju šta ću pričati sa Dalilom – istakao je Filip.

– Koje si ti đubre, vidjećeš za ovo – rekla je Maja.

– Moja majka nije igračka da je pominješ. Evo, stojim iza toga da ne bih nikada bio sa Dalilom, obrisao bih gumicom sve da Dalila i Dejan budu ponovo srećni zajedno. Ali želeo sam da razgovaram sa Markom, ko zna, da smo napolju, da nisam gledao situacije sa Dejanom, grižu savesti, da mi se Dalila drugačije pokazala, da Maja nije došla… Ko zna šta bi bilo, možda bi Janjuš i Maja bili u sretnom braku da nisu započeli vezu u rijalitiju. Maja neće biti u izolaciji – poručio je Car.

– E, vidjećemo, nećeš spavati. Vidjećeš zato što si đubre – nastavila je Marinkovićeva.

– Liječi svoje frustracije i bolest, na meni nećeš. Ne možeš mamu da mi j*beš non-stop – uzvratio je Filip.

– Vidjećeš, ja ću ti doći glave. Od ovog posla nema glave, niko ne može da mi zabrani da spavam u izolaciji – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Maja Marinković je izgorjela od besa kada je saznala da je Filip Car pričao o Dalili Dragojević sa Markom Đedovićem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh