Film i TV

“ZNAM DA TO NE ŽELIŠ”, DALILA PRIZNALA DEJANU DA JE LJUBOMORNA NA MARTINU: Dala mu JEDNO obećanje, ON U NEVJERICI

Kada je Filip Car izašao iz pušionice, Dalila Dragojević je pozvala Dejana Dragojevića da porazgovaraju.

Dejan i Dalila - Screenshot

-Možemo li da pričamo? Da ili ne? – pitala je Dalila, piše Novi.
-Može – rekao je Dejan.
-Dođi onda ovamo. Šta je opet večeras? – nastavila je ona.

-Sve, 150 fleševa, sve što se dešava i tako dalje i tako bliže – pričao je Dragojević.
-Večeras niko ništa ružno nije rekao – dodala je ona.
-Ono šta se pravi od mene, šta se predstavlja od mog odnosa prema tebi. Fleševi, komentarisanje, komentari… – rekao je Dejan.

-Ja sam napravila ljubomornu scenu jer si rekao da nećeš napraviti ništa što može da me poljulja. Ja odem u prodavnicu za nas dvoje i dođe ta… – nastavila je Dalila.

-Najveći problem je što sam pitao Martinu što plače? Djevojka je non-stop uz mene. To je najmanji mogući razlog – rekao je Dejan.

-I ti meni kažeš: “Šta hoćeš od mene?” – nastavila je Dragojevićka.

-Mene ne interesuje zbog čega su tvoje suze, ja ti priđem kao osobi – rekao je Dejan.

-Ja sam neko ko je u tripu da može da ti zamjeri stvari, a ne mogu, nemam pravo, ne smije to da radim, a u tripu sam da smijem. Ušla sam u trip da je trebalo ti da me čekaš dok sam bila u prodavnici, a ne da tješiš nekoga. Živim u mislima da imam to pravo. Nemam pravo da ti zamjerim, ali ja sam takva. Ne zanima me šta će za stolom reći – rekla je Dalila.

-Ja kažem, neću da se od nekog skrnavluka, da se moj prilazak tebi pravi u nešto loše, a da skrnavluk bude nešto dobro – pričao je Dragojević.

-Pa po prvi put se desio razgovor iskren njegov sa Đedovićem, gdje je Đedović rekao da je bio on na ivici suza, rekao je da hoće razgovor sa mnom u izolaciji. Ja neću imati razgovor sa njim, neću da mi se ovako ruka trese. Ja znam da tebe niko ne zanima ovde i da ne gledaš nijednu na taj način, ali meni zasmeta i bubašvaba ponekad. Radiću na sebi, da mi takve sitnice, glupače ne smetaju, sve da te uzjašu. Zbog čega da mi smeta, kad sam ja napravila, ne znam ni ja šta… Ja sam za stolom slušala tebe i Đedovića, a ne balade iza mene. Ali ti me baciš u trip, ne znam šta je više laž, a šta istina. A ja znam šta tebi smeta. Misliš da ću u izolaciji da pokleknem i ispadnem budala. To se neće desiti. Oni su se večeras ganjali tamo po garnituri, te scene mi ne trebaju, ja sam uradila šta sam uradila, bilo je kako je bilo. Znam da se bojiš za mene… Znam da ne želiš da me vidiš poniženu, a ja ti kažem da ja sebe ne želim da vidim takvu. Ako ti ja kažem da je tako, tako je – istakla je ona.

-Kako će biti, nebitno je – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh