Film i TV

‘SAD I NIKAD VIŠE!’ – Bijesna Dalila upala u spavaću sobu, pa se ‘spustila’ na Dejana: On zažalio što joj je pružio DRUGU ŠANSU!

Dok su se Maja Marinković i Filip Car raspravljali poslije njegove kupovine, u spavaćoj sobu nastala je žestoka svađa bivšeg bračnog para Dragojević.

Zadruga - Screenshot

Kako je Maja nju napala zbog dobacivanja Caru, ona je bijesna uletjela u sobu i povilenela na Dejana, a on joj nije ostao dužna, Pink.rs.

Je*ao mi pas mater, pi*ke jedne pokvarene! Meni iza leđa slažu jednu priču… Jao, kakav sam ja debil – govorila je Dalila.

Jao, jao, jesi smrda… Sve bih sad pobacao. Je*ao mi pas mater što sam uopšte dao da mi kupiš. Sad i nikad više – pobjesnio je Dejan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh