Film i TV

KREĆE HAOS – ZADRUGARSKI PAR STIGAO U ŠIMANOVCE: Neće više da šute, ODLUČILI DA SVE RAZOTKRIJU

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele bili su učesnici prethodne sezone “Zadruge”. U Bijelu kuću su ušli kao idealan par, međutim, nakon višemjesečnog boravka u rijalitiju, pokazalo se da im u vezi baš i ne cvjetaju ruže.

senzacija

Bili smo svjedoci njihovih svađa, suza, raskida i pomirenja, ali čini se da je sve to sada definitivno iza njih, jer od završetka četvrte sezone pa do danas oni uživaju u svojoj ljubavi više nego ikad, prenosi Novi.

Anja i Cvele svuda idu zajedno, a ljubavne slike i poruke dio su njihovih svakodnevnih objava na društvenim mrežama. Cvele je sada objavio da su njih dvoje stigli u Šimanovce, na snimanje emisije na Red televiziji, u kojoj će komentarisati aktuelna dešavanja i učesnike pete sezone “Zadruge”.

Šta imaju da kažu i otkriju o zadrugarima koji su do sada obilježili posljednju sezonu, kao i da li će i sami ponovo ući u rijaliti, saznat ćemo uskoro!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh