Film i TV

MUŠKARCI JE OPKOLILI: Zadrugari opsjednuti novom takmičarkom! Iza mističnog lica KRIJE se ovo!

Nova zvezda u Šimanovcima “na nišanu”.

srbijadanas

Ana Jovanović se probudila i otišla do garniture, gde su sedeli njen drug Mateja Matijević, Stefan Krstović Krle i Milan Janković Čorba. Oni su želeli da se bliže upoznaju sa novom takmičarkom.

– Šta voliš da jedeš? Krle ima farmu pilića samo za sebe – rekao je Čorba. 3.000 kokošaka – dodao je Krle.

– Treniraš nešto? – pitao je reper.

– Ne treniram, baš sve volim da jedem, i kuvano – dodala je Ana.Bravo, to je najzdravije. Čime se baviš? – pitao je Čorba.

– Vlasnica kozmetičkog salona, zadovoljna sam. Kurs sam završila – otkrila je Ana.

– A gde ti je salon? – pitao je reper.

– Na Zvezdari. Čime se ti baviš? – pitala je ona. Muzičar, kuvar, ne znam… Imam i svoju emisiju kuvarsku – dodao je on,piše srbijadanas.

– Ja sve mislim da se ti sprdaš – rekla je ona.

– Ne, kuvam ekskluzivna jela za siromašnu decu, snimamo – govorio je Čorba.

– Ekstra, baš ekstra – pohvalila ga je Ana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh