Film i TV

FILIP IZAŠAO IZ ZADRUGE – EVO S KIM SE ODMAH SASTAO: Prva objava na društvenim mrežama

Filip Car i Maja Marinković spavali su u izolaciji, a onda je u prostoriju ušao Lepi Mića i poručio Filipu da mora da ide na kapiju, da ga zove produkcija.

Filip Car - Screenshot

Poslije par sati Car se vratio u izolaciju, a Maja je bila uznemirena i htjela je da razgovara sa njim i da sazna šta se dešavalo iza kapije.

Filip ju je ubjeđivao da nemaju o čemu da razgovaraju jer je on otišao u bolnicu na pregled i odmah se vratio na imanje.

Car je posumnjao da ima neki problem sa plućima, a produkcija mu je odmah omogućila ljekarski pregled.

Na sreću, nakon urađenih kompletnih analiza i skeniranih pluća, utvrđeno je da je sa Filipovim zdravstvenim stanjem sve u najboljem redu.

Sada su korisnici društvenih mreža počeli da dijele snimak, koji je prvobitno podijelio Filipov najbolji drug Burno, a na kom se vidi kako Car šeta po Novom Beogradu u pratnji obezbjeđenja.

Da li je Brunu neko poslao taj snimak ili je došlo do susreta najboljih drugova, ostaje nam da saznamo.

Snimak pogledajte OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh