Film i TV

PROCURILE SLIKE IZ TELEFONA JELENE KARLEUŠE: Informacije o novogodišnjem nastupu izašle u javnost

Jelena Karleuša aktivno radi na pripremama za novogodišnji koncert ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Jelena Karleuša - Screenshot

Ona je više puta istakla da će se potruditi da publici priušti najbolje od sebe, ali vješto krije od svih šta je to spremila.

Jelena je sa svojim koleginicama Marijom Šerifović i Sarom Jo snimala najavu za novogodišnji konceret j se povela polemika o tome šta će Jelena obući, piše Srbija danas.

Ona je istakla da će doći gola u šta se možete uvjeriti u videu ispod.

Tom prilikom dok je Karleuša pokazivala slike Mariji ona je kamerom usnimila Jelenin telefon i sve to obajvila u svom vlogu tako da smo mogli da vidimo šta to planira da obuče.

Jelena se odlučila za komplet čuvenog brenda “Dolče i Gabana”, a mi jedva čekamo da je vidimo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh