Film i TV

KRISTINA BILA ŽRTVA PROGANJANJA? Otkriven razlog privođenja Bake Praseta

Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje da li je u slučaju smrti Kristine Kike Đukić izvršeno krivično djelo proganjanje.

KRISTINA ĐUKIĆ KIKA - Novi

Ovo znači da postoji sumnja da je Kristina Kika Đukić, jutjuberka koja je pronađena mrtva u stanu u centru Beograda, bila žrtva proganjanja, za sada nepoznate osobe, te i da je ta osoba njene lične podatke objavljivala na internetu i samu Kristinu uhodila, prenosi
Srbija danas.

Jutjuber Bogdan Ilić zvani “Baka Prase” priveden je nešto ranije u prostorije Odjeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić.

Ilić se za sada ispituje u svojstvu građanina, a ne u svojstvu osumnjičenog, a dalja istraga će utvrditi da li ima veze sa smrću jutjuberke.

Mlada jutjuberka i tiktokerka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpjela na društvenim mrežama. Podsjetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od rijetkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh