Film i TV

RASKIDA UGOVOR I NAPUŠTA RIJALITI! Dejan se pred ODLAZAK obratio Dalili – dao joj jasne INSTRUKCIJE!

Doneo je odluku!

srbijadanas

Turbulentna dešavanja u “Zadruzi” poremetila su Dejana Dragojevića. On ne može više da podnese svađe sa bivšom suprugom, Dalilom Dragojević i Filipom Carem, pa je rešio da napusti rijaliti. Spreman je da raskine ugovor i da snosi posledice.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Dejan se obratio produkciji i Dalili: Ja se sada obraćam produkciji, biću u dvorištu, ne mogu da izdržim više da udaram i ostalo, čekam svoj ugovor da potpišem i idem odavde, a ti uživaj ovde u rijalitiju. Ja tebe nisam vređao – rekao je Dejan Dalil,piše Srbijadanas.

Detaljnije pogledajte u nastavku


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh