Film i TV

OVO JE CRNA PETORKA! Zadrugar PRIZNAO šta se krije ispod površine: “Sve je POVEZANO, a glavni problem je…”

Bez dlake na jeziku!

Sale Glumac naredni je gostovao u emisiji “Amnezija”, čiji je domaćin Bane Čolak, a uskoro mu se pridružio i Lepi Mića, koji je odgovarao na sva škakljiva pitanja, te je i naveo ko je “crna petorka” rijaliti programa “Zadruga”. Malo sam tužan, želim sinu da čestitam rođendan, uskoro se vidimo! Šalu na stranu, želim samo ovo da iskomentarišem… Ja Krleta gotivim, kao i Janjuša, ali Krle ne sme to da radi, ne sme da spominje dete, mene to zaboli – rekao je Glumac.

– Da li su pojedinci svesni gde su došli? – pitao je Čolak Ne znam koliko je dobar dan, neke stvari su izmakle kontroli, treba se dozvati pameti, ovo je javna scena. Razumem i netrpeljivost, razumem da se dešavaju neke čudne stvari, ali mi imamo neke obaveze. Nije samo kocka problem Krleta i Janjuša… Janjuš ima problema, iako to ne priznaje, Maja je obeležila njegov život, on to ne može da iskulira. Ovo je sve povezano, da su emotivno zadovojeni, do ovoga ne bi dolazilo. Ovo je problem trajne kategorije, sve se izdešavalo pod istim krovom. Glavne karike svih problema su Maja, Car, Janjuš, Dalila i Dejan. Ovde niko ne popušta, to je problem. Car govori kako ga niko nije sprečio da je*e udatu ženu, njega ni Bog ne može sprečiti da uradi nešto – objasnio je Mića.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh