Film i TV

“OSTALA SAM BEZ DINARA!” Miljana izgubila 250.000 eura! PRVA ISPOVIJEST NAKON DISKVALIFIKACIJE: “Žao mi je”

Sve je izgubila.

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije oglasila se i ispričala zbog čega je štiklom udarila svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu u glavu i kako se sada, posle svega oseća.Miljana kaže da je u veoma teškom psihičkom stanju, ali naglašava da se ne kaje što mu je to Miljana je otkrila koliko para je potrošila na Zolu:

– Iz “Zadruge 3” sam izašla dva dana nakon njegove diskvalifikacije, ništa nisam zaradila u tad – rekla je Miljana.

Pored toga Miljana je pričala i lažnoj otmici gde je traženo od nje da da 8.000 evra kako bi otmičati oslobodilu Zolu, a iz ove zadruge je diskvalifikovana i za to je produkcija prošli put potrazivala 100.000 evra na sudu, pa se pretpostavlja da je i ovaj put kazna ista

Miljana Kulić je potrošila na desetine hiljada evra na kocku, o čemu je pored toga rekla je da iznajmila zajednički stan za njih dvoje i Željka.

Miljana nije htela da priča više o novcu ali neka procena je da je zbog Lazara izgubila preko 200.000 evra.

Pored toga Miljana je stavila kuću u Nišu pod hipoteku čija vrednost trenutno nije poznata ali se pretpostavlja da nije ispod 50.000 evra.

Što bi ukupno bilo 250.000 evra.

– Ostalo mi je jako malo novca i sve to ću potrošiti na lečenje – rekla je ona i tu stavila tačku na razgovor o novcu,piše srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh