Film i TV

UČESTVOVAO U OTIMANJU DEJANOVIH PARA! Car otkrio ko je OPLJAČKAO Dragojevića – otkucao saučesnike u ZLOČINU

Sve priznao!

Filip Car - Screenshot

Juče je nastao haos na imanju kada su Dejan Dragojević, Sandra Rešić, Fran Pujas i Marko Đedović shvatili da im je neko ukrao 30.000 dinara koje su čuvali u koferu za šminku. Sandra je nedavno dala Maji Marinković ključ od njenog kofera, s obzirom na to da imaju isti, da bi ona mogla da uzima šminku iz svog.

Sandra je upozorila Maju da nikome ne daje ključ jer u svom koferu čuva vrijedne stvari. Međutim, Maja nije ispoštovala dogovor već je ključ dala Filipu Caru, koji ga je proslijedio zadrugarima koji su ih pokrali. U razgovoru sa Miljanom Kulić, Filip je priznao da je učestvovao u krađi Dejanovih para, a da je za to dobio 3.000 dinara.

– Šta je bilo sa Dejanom – pitala ga je Miljana.

– Ispalo je da sam ja uzeo pare, a nisam, bio sam saučesnik – rekao je Filip.

– Majo kako te nije sramota – pitala ga je Miljana.

– Kako da ne dam dečku – rekla je Maja.

Car satima nije želio da prizna kome je prosledio ključ i ko je počinio pljačku. Međutim, u razgovoru sa Majom i Zolom mu je izletjelo da su Stefan Krstić Krle i Sandi Kojić opljačkali zadrugare.

– A kad bi znali da su Krle i Slovenac… A ja ću namjerno da stanem iza njih tek! Trebalo je da uzmem 10.000, a ja uzeo samo 3000! Ovaj skače na mene zbog novca, a zbog žene nije skakao! – govorio je Filip.

– Evo ti 1000 dinara, da imaš za pivo, da se olakšaš. Ostalo sam sakrio – rekao mu je Sandi.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh