Film i TV

CAR I DEJAN POKAZALI ZUBE JEDAN DRUGOM! NOĆAS SE SUKOBILI, A ČEKAJTE DA ČUJETE RAZLOG: Dragojević bijesan kao ris – poručio Filipu SAMO JEDNO

Filip Car otkrio je da posjeduje informaciju o tome ko stoji iza krađe novca Dejana Dragojevića, zbog čega je u kazinu nastalo totalno rasulo.

Dejan Dragojević - Screenshot

Dejan je čuo njegovo priznanje Marku Đedoviću, pa mu je prišao i servirao salvu uvreda i prijetnji na njegov račun, a ubrzo je moralo da reaguje obezbjeđenje:

– Majo, sram te bilo, daješ nečiji ključ! Ponovo ćeš me zvati da ti rješavam finansijske probleme – govorio je Đedović.

– Ja znam ko je uzeo. Ja sam rekao Maji da da ključ, ali mi je on rekao da nisu vaše, da nisu ni Dejanove – otkrio je Filip.

– Ti si lopov, drukara! Sve najgore u kući si ti! – vikao je Dejan.

– Nemojte se sa mnom zaje*avati! Za šta mi se ti obraćaš? – uzvraćao je Car, piše Novi.

– Zato što si pi*! Ako imaš principe i kodekse, onda ne kradeš i kažeš – nastavljao je Dragojević.

U nastavku pogledajte kako je izgledao njihov sukob:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh