Film i TV

RAZARAJUĆA SCENA, BIVŠI SUPRUŽNICI JECALI JEDNO PORED DRUGOG! Dejan postavio OVO pitanje Dalili, oboje se GUŠILI U SUZAMA!

Dalila Dragojević gorko se pokajala zbog prevare koju je počinila u “Zadruzi”. Ona se sinoć jadala o svom ljubavnom životu, a zadrugari su je tešili. Ubrzo im se, na iznenađenje mnogih pridružio i njen bivši suprug Dejan Dragojević koji je takođe završio u suzama.

– Htela sam da mu pokažem da sam odravtna, da ne bi pravio još gore – rekla je Dalila.

– Sve se to zaboravi, svuda oko nas su s**nja, da si održala svoju ljubav ne bi ti niko ništa zamerio. Kapiram ja sve, ali morate imati razuma. Kada vas čovek sluša delujete pametno, a ovako…. Normalno je da se pogledate, oni se tuku po ceo dan, pa normalno je da će se pogledati, to nije ništa ružno – pričao je Mića.

– Moja žena i ja se čujemo sa mojom bivšom na video kol. To je normalno, kada su ljudi civilizovani i normalno. Samo kada bi taj jezik malo skratila – rekao je Miki.

– I ja sam to rekla – potvrdila je Lorna.

Ubrzo im se pridružio i Dejan Dragojević.

– Sedi ovde, nema veze što je Dalila ovde, sedi, je li pratiš fudbal. Šta si ti pratio – pokušao je Miki da započne razgovor.

– Nisam pratio, nisam gledao, prestao sam – rekao je Dejan.

Miki je zatim otišao kako bi ih ostavio nasamo. Dalila je prvo počela da se smeje, a onda briznula u plač, dok je Dejan sve vreme bio pored nje.

– Eto razmišljam sve, da te pitam ili ne pitam: Kako si? – Dalila se u tom momentu gušila u suzama, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh