Film i TV

MALA JE DALA: Dalila u žestokom okršaju sa Sandrom, Čaprićeva uzvratila istom mjerom, pa se OBRUŠILA NA IRMU!

Novo prepucavanje!

Dalila Dragojević - Screenshot

Nakon svađe Anđele Đuričić i Sandre Čaprić, strasti se nisu smirivale. Dalila Dragojević se naljutila što je miješaju u svoju svađu, pa se obrušila na Čaprićevu, a onda je nastalo pravo ‘ratno stanje’. Do prije par minuta su pjevale zajedno i činilo se da su razriješile sve probleme, ali su sada dokazale sasvimm suprotno.

To sa svojom drugaricom rjieši, mene se mani – rekla je Dalila.
Svi ste vi isti – gunđala je Čaprićeva.
Zabole me pi*ka, znaš koliko ste mi vi bitni – dobacivala je Dragojevićka.
I vi meni, vjeruj mi. Znaš šta, kad prođe sve ovo, poslije ovoga ima život – nastavila je Sandra.
Evo ja nemam život, moj život je rijaliti! Svi kao imate život, a svi završili tamo gdje sam ja godinama, u pi*ku materinu – zaurlala je Dalila.
Neki nisu radili dvije godine zbog korone, zato smo ovdje – pravdala se Čaprićeva.
Došli ste ovdje da propadate sa nama, došla si na moje radno mjesto, onda sjedi tu gdje jesi. Mi smo dali ovdej i krvi i znoj a vi samo pi*ke – nastavljala je Dalila.
Ja nisam pi*ke dala, nisam ja tebe tako vrijeđala. Ti je daj, ja neću – brecala se Sandra.
Ja sam je dala i stojim iza toga. Nisam rekla da nisam, dala sam! Mala je dala! I opet ću! Dala! Nije sapun da se istroši, nemam katanac dole kao Eva Ras – vikala je Dragojevićka.
A šta ti hoćeš seljančuro? Bitno da si ti pjevačica a nigdje ne pjevaš – obratila se Sandra Irmi koja je dobacivala, prenosi Pink.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh