Film i TV

OGLASILA SE GRUJINA ŽENA LJILJA PRVI PUT NAKON JAVNE PREVARE: Evo šta je poručila nevjernom suprugu, DA LI ĆE PRODUKCIJA PRENIJETI PORUKU?

Proteklih mjesec i po dana, jedna od najaktuelnijih tema u novoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa, svakako je bračni život Nikole Grujića i situacija zbližavanja sa Milanom Šarac Mimom.

Nikola Grujić - Screenshot

Iako su se dogovorili da prekinu svaki kontakt i stave tačku na svoj odnos, protekle noći su odlučili da još jednom porazgovaraju. Još jednom je pjevač progovorio o svojim pomješanim emocijama i žestoko se naljutio na Mimu zbog manjka komunikacije i nerazumijevanja sa njene strane za odnos koji imaju.

Po ko zna koji put je naveo da ima potrebu da joj bude blizu i da ne zna šta mu se trenutno dešava u glavi.

Tim povodom oglasila se nikolina žena Ljilja.

Ne znam šta bih vam rekla, a da se ne ponavljam. Pratim situaciju, ali zaista nemam vremena da se opterećujem tim dešavanjima, imam mnogo posla, radim u Kovidu, posvećujem se djeci i sve ono što imam da kažem reću ću mu u četiri zida kada izađe. Jasno mi je da je to zatvoren prostor i da se veže za ljude sa kojima je zaključan 24 sata već nekoliko mjeseci. Zaista, jedini moj fokus i briga su naša djeca, kojoj pokušavam da nadoknadim ljubav njihovog oca koji trenutno nije tu, za sve ostalo nemam vremena. Civilizovani smo ljudi i sve ćemo riješiti kada se sretnemo uživo i porazgovaramo u četiri zida – poručila je Grujina supruga Ljilja, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh