Film i TV

DEJANOV POSTUPAK ĆE VAS ZGROZITI, EVO ŠTA JE URADIO ZADRUGARU: Nije znao da kamera snima, kad se sazna za ovo slijedi HAOS

Dejan Dragojević, koji već duže vrijeme prolazi kroz teško razdoblje zbog prevare i razvoda sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević,našao je utjehu u Marko Đedoviću i Sandri Rešić.

Dejan Dragojević - Screenshot

Iako je opšte poznato da je Đedović oštar na jeziku i da uvijek kaže ono što misli dopalo se to drugima ili ne, prije nekoliko dana je naglasio kako je Dejan loš prijatelj, sin i brat, prenosi Novi.

Očigledno je da Dragojević nije zaboravio ono što je Marko izgovorio, pa je riješio da mu se osveti. Dejan je uradio nešto čemu se niko nije nadao.

Iako je u dobrim odnosima sa Đedovićem i provode skoro svaki trenutak zajedno, njegov postupak je zapanjujuć.

Naime, Dejan je uzeo picu i pljunuo na nju, a potom je odnio Marku. Ako zadrugar sazna za ovo verujemo da će u Bijeloj kući nastati još jedan haos.

@zadruga.5.majstor.bob #zadruga5 #balkan #evropa #dejandragojevic #majamarinkovic #dalila #diaspora ♬ original sound – ZADRUGA .5. TUČE . SVAĐE??


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh