Film i TV

Nasilje kakvo Zadruga ne pamti! Nova tuča Filipa i Maje, Car je gušio

Dok su se Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić raspravljali, Filip Car je stao na Markovu stranu i krenuo da ponižava svoju djevojku, Maju Marinković.

Maja Marinković - Screenshot

– Ja se stavljam u ravan sa osobom koja kaže da je Meksiko glavni grad Španije, sa ženom koja štipa i lupa glavom u zid – govorio je Car, prenosi Informer.

– Ni ova moja ne zna – složio se Marko.

– Dokle ćeš ti mene da ponižavaš? Vidiš koje je to đubre, on mene ponižava – pobesnela je Maja.

– Evo, ja ti sad kažem da smo raskinuli, eto. Raskid – saopštio joj je Car, a onda je nastao haos.

– Janjuše, da li sam ti sad dobacila nešto? – pitala je Maja.

Maja Marinković i Filip Car ponovo su priredili haos u cik zore, zbog njenog dobacivanja Marku Janjuševiću Janjušu, a on joj je, standarno, u svađi pominjao Dalilu Dragojević:

– Hajde da se vratimo na prijateljstvo ili ništa – predložio je Car.

– Nećemo se vraćati ni na šta – bjesnila je Maja.

– Ovo je sad neprijateljska zona – objasnio je on.

– E, biće neprijateljska zona. Nemoj da me guraš sad! – vikala je Maja.

– Idem da plačem iznad Dalilinog kreveta, jer mi je izgleda taj odnos bio 100 puta bolji. Ti slušaš Viki, koja je rekla da joj nisam dao ku*ac. Pusti me da gledam u Dalilu, ona je bila bolja prema meni – govorio je Filip.

– To je rekla? E, sad ćeš vidjeti kad ona dođe. Ti se sprdaš sa djevojkom koja ti je rekla da joj nisi dao onu stvar. Ubit ću te – poludela je Marinkovićeva.

– Dođi, nemoj da se blamiraš više, dođi da spavaš! – došao je Janjuš po Maju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh