Film i TV

TEODORA SAZNALA DA JE ČORBA PREVARIO SA MAJOM: Odmah se oglasila, evo šta mu je javno poručila, NE DOLAZI SEBI

Maja Marinković svojim ulaskom u Zadrugu napravila je opštu pometnju, kako u Bijeloj kući, tako i van nje.

Milan i Teodora - Screenshot

Naime, ona je priznala da je pred ulazak u najgledaniji rijaliti bila intimna sa bivšim dečkom iz četvrte sezone, Milanom Jankovićem Čorbom. Marinkovićeva je iznijela i tačan datum kad su se vidjeli, a po svemu sudeći reper je sa njom prevario djevojku, Teodoru Bilanović.

Ona se sad oglasila za naš portal i otkrila više detalja o gorućoj temi.

– Sramota me što sam bila sa njim, transfer blama. Maji hvala što je obavijestila javnost, pa i mene i otvorila mi oči. Inače do prije 2 dana mi se kleo u sina Despota da nije bio ni sa kim i da me voli, da ne može život da zamisli bez mene, da mu je teško i da pati. Blam me uopšte što sam na bilo koji način upala u ovu temu ološa – rekla je ona.

Podsjećamo da je Maja rekla da se sa Čorbom vidjela 23. oktobra, a reper je samo par dana nakon toga, kad su se pokrenule spekulacije da on i Tedora više nisu u vezi, za Pink.rs potvrdio da je sve u najboljem redu i da uživaju u ljubavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh