Film i TV

JA ZA MOJE RADIM SVE: Dejan otkrio šta mora da uradi za Dalilu, pa pomenuo i Davida! OVIM GESTOM BI GA ODUŠEVIO!

Miki Đuričić i Dejan Dragojeivć nastavili su razgovor nakon emisije o Dalili Dragojević. Naime, Dejan je sve vrijeme pokušavao da objasni Mikiju da on želi da pomogne Dalili:

Dejan Dragojević - Screenshot

– Dejan ona je prsla – rekao je Miki.

– Zato mora neko da je dozove pameti. Ja sam imao periodične situacije sa njom. Meni se želudac okrenuo, neko koga sam volio da preživljava te riječi – rekao je Dejan.

– Strašnije je to što si ti osjetio od njenog razmišljanja – rekao je Dejan.

– Mene je to rasparalo na sve strane, ja znam kako se osjećam, imao sam nervne slomove na sve strane. Sada sam svestan sebe, i znam šta me čeka, ali onda vidim nju samu, ja moram da je zaštitim – govorio je Dejan.

– Ljudi se slade time – dodao je Miki.

– Ona nestaje zbog cijelog tog ponašanja, zbog svih tih stvari ljudima padaš u očima. Mi znamo da je ti voliš, ali ona je tebe povrijedila – rekoa je Miki.

– Nelogični su moji postpci, ja sam svjestan toga. Ja podražavam mišljenje i pozitivnog i negativnog – dodao je Dejan.

– Ti se mijenjaš, stari Dejan bi rekao šta ti meni govoriš puši ku*ac, a ti sada lijepo objašnjavaš sve. Dalila je bezobrazna, i loša, i veoma namazana – rekao je Miki.

– Znam ja sve to, ali mi nije svejedno vidio. Bila je ona situacija kada je Tomović imao ono sa Subotićkom, i David koji je urlao onda, iako nismo bili u dobrim odnosima, ja sam htio da dođem da ga smirim, on je moj, i ja za moje radim sve – rekao je Dejan, prenosi Pink.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh