Film i TV

KAMERA TAJNO SNIMILA DALILU I STEFANA, MISLILI DA IH NE VIDI: Evo šta su radili večeras, CAR POLUDIO

Naredno pitanje u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je Maji Marinković.

Dalila,Car i Stefan - Screenshot

– Zašto se ne opustiš i uživaš u ljubavi sa Carem? – glasilo je pitanje, ali je Car krenuo da odgovara.

– Kad se opustimo, ona sa Tarom zagusti situaciju. Ja Dalilu ne registrujem kad mi dobacuje. Ne iziritira me, iziritira me kad smo (Maja i ja) u odnosu kakvom jesmo. Mene je ta žena iritirala u vezi i sa komentarima prema drugim ljudima, nastupom, bezobrazlukom. Sada znam šta pokušava, ne može da dobije to kad smo Maja i ja ok. Kad smo izluđeni može. Inače sam prolazi ovdje pored nje kao pored turskog groblja. A sad kad sam sa Majom razvaljen, samo mi fali da Dalila dobaci nešto iz svojih prljavih usta da me iziritira. Seljanka – rekao je Car.

Sve vrijeme Dalila i Karić su bili jako bliski, a kamera je zabilježila i dodirivanje, kako je to izgledalo pogledajte u videu iznad, prenosi Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh