Film i TV

NAKON JAVNE PREVARE – DALILA I DEJAN PONOVO ZAJEDNO?! Javno u emisiji priznala, USELIT ĆE SE U VETERNIK KOD DRAGOJEVIĆA

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Dejana Dragojevića.

Dejan i Dalila - screenshot

Dejane, da li si svjestan da bi ti druženje, zezanje, treniranje i neki fizički rad pomogao da ne razmišljaš 24/7?

– Pomoglo bi, ali nemam snage, neispavan sam. Trenirao sam sa Janjušem za ruletom. Ni ne šetam. Umni rad je fizički neizdrživ. Prolupao sam, jedini trening mi je kad stanem ispred ogledala da vidim šta ću da obučem za žene, kad pukne akvarijum, biće mi zatvor, a Dalila će da čeka ispred zatvora koji će da izađe. Pa sa Matorom na more, put putuje moj jaran, putujem i ja – rekao je Dejan, prenosi Novi.

– Isključi moje prijatelje – rekla je Dalila.

– Stani ispred CZ-a i čekaj momke koji će da te gađaju. Pošto si mene predstavila p*čkom. Krenut ću da treniram, skupljam pare. – poručio je Dejan.

– Sve pare ću da ti uzmem, sve poklone koje ćeš da kupiš drugima ću da razbijem. Meni ćeš morati da kupiš – rekla je Dalila.

– Neće morati, jer ćeš da se pomiriš sa Filipom. Metlaj – dodao je Dajan.

– Što me vrijeđaš, da li ja tebe vrijeđam? Samo sam rekla da ću te pljačkati. I ovdje i napolju – poručila je Dragojevićka.

– Došli smo do toga šta ti smeta. Moja zarada. Vidjet ćeš me samo kad bude emisija – nastavio je Dragojević.

– Parkirat ću se našim Mercedesom ispred Veternika, očekuj. Uselit ću se kod vas za svih ovih pet godina. Javno sada poručujem Dragojevićima, uselit u se kod njih – rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta komplikacija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh