Film i TV

NIKAD BURNIJE – CAR USTAO I OBRATIO SE DEJANU: Tek sad priznao, evo šta zna o Dalili

U toku emisije ”Pitanja gledalaca”, voditelj Milan Milošević pročitao je sljedeće pitanje Dejanu Dragojeviću:

Car, Dejan i Dalila - Screenshot

A šta tebe briga šta ti drugi govore, radi sve što misliš i osjećaš – glasilo je pitanje, prenosi Novi.

– Ja radim, ona nije normalna osoba, to se vidi – rekao je Dejan.

– Ja Dejana više i Dejanove riječi ozbiljno ne tumačim. Bilo mi je krivo danas na radiju kad sam slušao. Ne tumačim više tvoje riječi uopšte, ali su mi itekako pomogle… Znam da je ona neispravna osoba, mi smo loši po jedno i po drugo. Sad kad sam shvatio koliko je sati i kako njen sat funkcioniše, radim ovo što radim. Trebalo mi je biti lakše sa njom koja je starija, nego sa ovim pacijentom – rekao je Car.

– Svi loše pričaju, a svima sam valjala – dobacila je Dalila.

– Radim ono šta mislim i osjećam, ali je poenta što su kod mene osjećanja poljuljana. Ono kad vidim svojim očima, ona dešavanja i pararelno taj odnos, to je bolesno. Sebe nikada ne vidim pored tebe. Pravi žrtvu od sebe, hoće da napravi da je napadaju dva muškarca. Radim sve što hoću – rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh