Film i TV

FILIP DALILI DAO POKLON, ONA GA VRATILA NAZAD: Izbio haos u emisiji, pred svima otkrila šta je u pitanju

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Filip Car - Screenshot

Da li si vratio Dalili parfem koji si ti dao, pa prebacio, pa ti ona vratila?

Sa nekim sam pričao o tome. Ja sam zaboravio da sam ja Dalili taj parfem poklonio. Ja nisam takav, dao sam džak garderober Damiru. Kad nešto dam, zbilja sam dao, ne želim nazad to. Ja ne bih uzeo ni pare koje sam dao Miljani, to me ne zanima. Ispao sam indijanac u tom smislu, volio bih da Mića donese Dalili parfem. Glupo mi da ja dam, ispalo bi u Majinoj glavi drugačije. Volio bih da Mića da Dalili taj parfem, volio bih da ga Dalili primi, jer je to njen parfem – rekao je Car.

Poklonio mi je parfem, poklonio i duks koji je prebacio. Dao mi taj duks, pa onda sinoć počeo da priča kako je stvari ostavio kod mene, mlijeka za tijela itd. To nema veze sa životom. Najveći glumac Zadruge 5, od sada treba kad stignu pitanje da piše: “PItanje za glumca”. Ispao je jadan oko tog parfema. Ja nisam ni tražila, on mi je prvi to dao – uzvratila je Dalila, prenosi Novi.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh