Film i TV

CAR PONIZIO DALILU – ISKORISTIO SAM TE I ŠUTNUO! Žestok sukob bivših ljubavnika

Maja Marinković i Filip Car žestoko su se posvađali, a nakon toga je uslijedio raskid.

Dalila i Filip Car - Screenshot

Ipak, Car se tu nije zaustavio, pa je haos u Beloj kući napravio i sa bivšom djevojkom Dalilom Dragojević, a obezbeđenje je sve vrijeme dežuralo, kako bi spriječilo eventualni fizički okršaj:

– Ti si rava*u, iz*ebao sam te i šutnuo! To su te žene, u mene si zaljubljena, Dejana voliš, plačeš bivšem, ja sam se samo vratio svojoj bivšoj djevojci. Znaš koliko me ne zanimaš, osuši pi*ku od moje spe*me! Sad se družiš sa Karićem – govorio je Car, prenosi Informer.

– Naravno, zašto da ne? Karić je moj drug, pokušava da vrati moj legitimitet! Ja ne dajem pi*ke nikome – uzvratila je Dalila.

– Je*em ti mater u usta! – nastavljao je Filip.

– I ja sve tvoje je*em! Majo, sa mnom nemaš problem, kraj i tačka! Ovaj čovjek, pacov i klošar je mrtav za mene! – vikala je Dalila.

– Ostavila si muža zbog mog ku*ca – govorio je Filip.

– Možda se pomirimo, možda nam je tvoj ku*ac samo pomogao – smejala se Dalila.

Video možete pogledati na ovdje: LINK1; LINK2


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh