Film i TV

DEJAN OTKRIO JEDINI RAZLOG ZAŠTO NE ŽELI RAZGOVOR; DALILA ODMAH SKOČILA: Izgovorila samo jednu rečenicu, Dragojević razotkriven

U toku je emisija ”Pitanja gledalaca”, a voditelj Milan Milošević pročitao je sljedeće pitanje Dejanu Dragojeviću:

Dejan Dragojević - Screenshot

U toku emisije ”Pitanja gledalaca”, a voditelj Milan Milošević pročitao je sljedeće pitanje Dejanu Dragojeviću:

– Vidi se da voliš i da patiš, zašto lijepo ne priđeš Dalili i ne pokušaš- glasilo je pitanje.

Javi mi se nekad griža savjest i neka potreba, ali ne za razgovorom. Netrpeljivost je i dalje tu, i dalje će biti prisutna. Ona će sada da uzme da pokaže moje pravo lice i bla bla bla. Uradio sam šta sam uradio, ne kajem se, ne želim da se objašnjavam. Niti sam ja želio to, ali mi se ovdje prati svaki korak, da li gledam, dal ću otići u pušionicu ili napolju na cigaru, ali neka tumači to kako hoće, neka vrijeme pokaže – rekao je Dejan, prenosi Novi.

Dalila Dragojević je podignuta kako bi iznijela svoje mišljenje, pa je tom prilikom ukratko rekla:

– Izgubit će ulogu žrtve ako to uradi – rekla je Dalila.

Lepi Mića je sljedeći dobio riječ:

Ima pravo da boli koliko hoće. Ponavljam, njega je izdala žena, ne bilo ko drugi, žena koju je volio najviše na svijetu, e to sad što nas ovdje stresira i košta, to je naš problem. Njegove prijatelje je zaboljelo to što se on obratio meni. Ajmo da budemo malo realni, znam da neko to ovdje prima k srcu, boli me kur*c. Rekao sam mu da se usresredi prema porodici, ali on pokušava na sve načine da joj priđe. Oni ne mogu jedno bez drugog. Jeste tako, ali je Dalila prva prišla njemu – rekao je Mića.

– Za mamom i za ocem svojim patim – dobacila je Dalila.

Ona se kaje zbog onoga što je ona uradila. Pa ko je prišao Dejanu u garderoberu? Pa Dalila. Što onda bježimo od činjenice? Ja ne branim Dalilu, ali ovdje imamo čudne stvari. Među njima nisu stvari čiste – rekao je Mića.

Marko Janjušević Janjuš je sljedeći bio podignut:

– Jel se slažeš sa Dalilom – pitao je Milan.

Dejan Dragojević pet godina zadnjih, postoji samo jedna žena. Ja ti tvrdim sada jednu stvar, da izađemo napolje, Dejan bi se vidio sa Dalilom negdje gdje nema nikoga. Od tog trenutka bi njihov problem bio još veći i bol još veća. Tek će sad da dolazi ono. On sada razmišlja da nema ništa više, on tako razmišlja. Najlakše je reći zabole te ku**c i ostalo, ali ovo su stvari koje su za cijeli život. Dokle god živiš razmišljaćeš o tim stvarima. Ona što kaže, to je njeno mišlljenje. Ovo govori da nije iskreno to što je pričala, ja ne mogu da vjerujem da dođe i da ga prska. Složili smo se da on ima pravo sve da priča – pričao je Janjuš.

– Boli me kur*c šta pričate – rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh