Film i TV

SVI U ŠOKU NAKON ONOGA ŠTO SE DESILO SA DEJANOM VEČERAS: Sandra ne dolazi sebi, Miki je napao jer nije krenula za njim

Nakon što je Dejan Dragojević skočio u jezero i preplivao ga kako bi se sklonio od zadruagra, Miki Đurićić je napao Sandru Rešić kako nije pomogla svom prijatelju:

Miki i Sandra - Screenshot

– Što mu sada nisi pomogla Rešićka – rekao je Miki, piše Pink.rs.

– Ma znaš kada ću da povjerujem u to da je Dejan ozbiljan, što niste krenuli za njim, kako vas nije sramota – nastavio je Miki.

Ma molim te skloni se – rekla je Sandra.

– Ti si najveća klošarka ovdje, grabiš kadar preko Dejana. Očajna si, glumica loša – nastavio je Miki.

– Ma skloni mi se, ne mogu da te gledam – vikala je Sandra.

On kao plače a onda trči u prodavnicu, ma daj molim te, nemojte me tih fora. On glumi ovde. Oni su oboje za sprdnju, ona mu se sveti, a on je voli, zato je skočio u jezero, on nju voli, krenuo bi za njom u Šepek. On bi njoj i prešao preko Cara. Glupi ljudi manipulišu sa mnom, šta sam ja dozvolio, dečko je mentol – govorio je Miki.

Pa ja sve vrijeme to pričam, to su bajke – rekao je Đedović.

Ma debili svi! – vikao je Miki.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh