Film i TV

FILIP CAR DONIO KONAČNU ODLUKU – DALILA ILI MAJA? Otkrio koga iskreno voli, ovaj odgovor nije očekivala

Filip Car je došao do Drveta mudrosti i ogolio dušu pred milionskim auditorijumom.

Filip Car - Screenshot

– Nema ništa novo posebno, znaš sve već i sam. Ušao sam u vezu sa Majom prije sedam dana, ali sada je već to staro. Imamo neke nesuglasice, ali biće to sve dobro. Malo smo ljubomorni, malo prebacujemo neke gluposti. Više ona meni, pa onda ja njoj i onda dođe do svađe, ali se brzo pomirimo. Mislim da ćemo iz dana u dan biti sve bolji, i da ćemo steći povjerenje. Ne bismo mi bili zajedno da je ona željela nešto drugo, vjerovatno ćemo uskoro shvatiti da nema potrebe da se svađamo – odgovorio je Car.

Često govoriš da si tužan i nesrećan, moram priznati da tako često i izgleda? – nastavilo je Drvo mudrosti.

– Meni je taj treći mjesec teret. Smetaju mi ljudi, guši me sve. Svašta se i izdogađalo, pa je mnogo toga ostavilo posljedice. Možda nekad i pretjerano reagujem, pa se sada osjeća danak tome. Bilo je svega, tako da još nisam sam pri sebi. Nisam se totalno otkačio od nekih stvari. Priča se o svemu vezanom za Dalilu i nisam skroz izašao iz te priče, još je sviježe. Nisam još sto posto lagan, ne što se tiče emocija, nego povezivanja i prebacivanja. To sve prema Dejanu mi i dalje djeluje čudno. Inače nemam grižu savjesti, ali ne znam zašto sam uopšte imao posla sa njima, žao mi je što su doživjeli od mene to što jesu. Nisam trebao to sebi da dozvolim, nije to moja priča. To me tišti, zašto sam napravio gomilu s*anja. U početku sam bio sjajan, bez žena, bez alkohola, potpuno ispravan, čak me je i sestra pohvalila. Samo se nadam da će ovo sa Majom biti kako ja želim, a ovo će me proći.

Da li si srećan sa Majom? – pitalo je Drvo.

– Vidim tek sada da ja nju stvarno volim. Svjestan sam da je sve ostalo pored nje samo strast, a da nju volim u svim izdanjima. Ne bih ja mnogo toga trpio da ja nju ne volim. Da nije ljubav drugačije bih reagovao. Ona je mene kupila za sva vremena sa nekim stvarima… Inače sam nepovjerljiv, samo još da prebacim da shvatim da ona vidi samo mene i biće to – to.

Mnogi komentarišu da ona i dalje gleda u Janjuša? – izjavilo je Drvo.

– Svi imaju neke teorije, ja da gledam Dalilu, a ona u Janjuša. Mislim da to nije istina. Gledao sam i ja sa strane i slušao njegova izlaganja, svjestan sam čemu sve to vodi. Mislim da to nije tako, ne bih volio da se dogodi suprotno. Ja sam iskreno priznao da nekada pogledam u Dalilu, čisto da vidim rekaciju, da znam da se odbranim kada zatreba, ali ne neki ljubavni pogledi. Pitam ja i druge zadrugare za mišljenje, jer postoji to neko nepovjerenje. Inače sam sam po sebi takav, takav sam cijeli život. Ona je imala možda prolaz kod Janjuša ali je izabrala mene, ja sam ostavio Dalilu svojom voljom, eto slučajno smo se spojili. Mogu ja pogledati, ali sigurno je neću za*ebati. Ako ona mene za*ebe, onda će biti jedan jedan jer sam ja nju već povrijedio.

Slične stvari si govorio i Dalili, pa me zanima u čemu je razlika? – nastavilo je Drvo.

– Možda ja imam neki svoj šablon kada me ponese situacija. Kada zavolim, možda iste stvari naviru i dolaze. Različit je odnos, Maja i ja smo mnogo opušteniji odnos imali napolju, a sada je zategnutiji jer smo tu gdje smo. Možda je moja greška što riječima pokušavam da dokažem sebi ili toj nekoj osobi koliko je u tom momentu volim. Greška je jer se treba vezivati za djela a ne za riječi. Se*em nešto, a poslije se sve preokrene. Ne znam, Maju volim i sve što kažem ja to u tom trenutku osjećam. Volim je prvenstveno kao čovjeka, lijepo mi je sa njom, bolje nego sa bilo kim. A Dalila… imat će uvijek neko posebno mesto u mom srcu čak i kada izađemo. Mislim da je ona bila najozbiljnija emocija u Zadruzi, jer sa Majom su se te emocije desile napolju, prenosi Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh