Film i TV

ZAPRIJETILA MU TUŽBOM I DISKVALIFIKACIJOM! Dalila donijela ODLUKU – neće više da trpi njegove UVREDE!

Jasno mu stavila do znanja kako stoje stvari!

Miljana Kulić, iako je poželela da bude sama i na miru uživa u cigaretama, ubrzo su joj se pridružili Dalila Dragojević i Sale Luks. Sada već bivši prijatelji su vodili žučnu raspravu, nakon kojih je došlo i do ozbiljnih pretnji.

– Vidiš šta si mi uradio? Hoćeš opet da ti lupim šamar? – rekla je Dalila.

– Ti ćeš mene da ismevaš sa Carem, ismevaću ja tebe do kraja rijalitija – pretila je Dalila Luksu.Nisi prijatelj ničiji, samo si meni bio prijatelj. Ni od jedne osobe nisam čula da je rekao da si mu prijatelj, od svih ovih koji te vodaju, ti i jesi samo ker za vodanje, dajte jedan povodac – govorila je Dalila.

– Jao jadan ja – govorio je Luks.

– Ko je zaplakao za Rolijem? (Roleks sat) – pitala je Dalila.Moj burazer ima skupe satove, on se loži na to – smejao se Luks.On ti nije burazer, znaš ti šta si njemu – nastavila je Dalila.

– On ovo namerno radi, imaš prava sve – podržala je Miljana Dalilu.

– Ja sam uvek za sebe – rekao je Sale.

– Znala sam ko si, ali si mi ipak bio drag – rekla je Dalila.

– Opet me lupaš – smejao se Sale.Ovo je ništa, ovo može tako i u malo strastvenijem se*su – rekla je Dalila

– Nismo mi to imali – odbrusio je Luks.

– A voleo bi? Ne plašim se ja mnogo jačih glava – nastavljala je Dalila.

– Ali su te razvlačili jako, “after devojka” – dodao je Luks.

– To si čuo od onih kao što si ti, dokazaćeš! Sve ćeš dokazati na sudu! Kad me budeš udario, što će uskoro biti, podneću krivičnu prijavu protiv tebe i bićeš diskvalifikovan. Tužiću te za uvredu časti, za sve ćeš biti tužen – nastavljala je Dragojevićka,piše srbijadanas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh