Film i TV

NIKAD VEĆI OKRŠAJ SUPARNICA! Tara i Anđela se SUOČILE – pljuštale uvrede i psovke! (VIDEO)

Tenzija dostigla vrhunac!

srbijadanas

Anđela Đuričić izabrana je za ovonedeljnog vođu i danas je imala zadatak da podeli budžete zadrugarima. Tokom podele došlo je do žestokog okršaja između Miljane Kulić i Mikija Đuričića.

Nakon što su se malo smirile strasti u Beloj kući, Anđela je dala reč Tari Simov.Ja sam ljubomorna, ovo ono, slažem se sa Stefanom Mihićem. Družiš se sa Dalilom. Ona je dušmanka tvoje najbolje drugarice, neprijatno je. Nekome si rekla da si kući navijala alarm i spavala tri sata – ispričala je Tara.

– Ko je to rekao, odmah da čujem – drala se Anđela. Rekla si da si pratila sve i da si znala za sve, ti nemaš moral kada si prešala Mateji preko svega – odgovorila joj je Sanja Grujić.

– Što se tiče negativnih stvari, mislim da vam je veza fejk, on je plaćen na osnovu mene. Veza je fejk to sam već rekla, sad su vas spojile dve torte i čestitke. Rekla sam da si namerno i svesno radio neke stvari. Gledam redosled klipova. Nisi se snašla, sa Dalilom se družiš zbog kadra – rekla je Tara,piše Srbijadanas

Tara Simov, Anđela ĐuričićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
– A ti si kao Stefan Mihić, totalno nebitne osobe u rijalitiju – prekinula je Anđela.

– Smatra da si lažna, ne komentarišeš onako kako treba. Zabole me ceo ku*ac za vas i to je to – završila je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh