Film i TV

HITAN SASTANAK SA ČELNICIMA PINKA – DALILINA MAJKA STIŽE U ŠIMANOVCE: Emina progovorila o detaljima, ULAZI U ZADRUGU?!

Majka Dalile Dragojević, oglasila se za medije, te najavila svoj ulazak u “Zadrugu”. Kako je rekla, očekuje je navodno sastanak sa čelnicima Pink televizije.

Dalila, Emina, Car i Dejan - Novi.ba

Ona se sama ponudila da uđe u šou kako bi pomogla svojoj kćerki, za koju vjeruje da je omađijana.

Iskreno, rado bih ušla u rijaliti, da svi čuju šta imam da kažem. Svašta bih rekla i Dalili i Dejanu. Hoću najprije s njima da se suočim, a onda i sa onima koji im rade o glavi – kaže Emina, koja tvrdi da je njena kćerka pod dejstvom mračnih sila i da joj se zato dešavaju loše stvari:

Na Dalilu je bačena crna magija! To niko sem mene nije primijetio, ali ja apsolutno sve pratim. Znam kako izgleda omađijan čovjek i zato moram svoju kćerku da spasim kako znam i umijem.

Dalilina majka potvrdila je da je Dejan Dragojević navodno zbog njene kćerke promijenio vjeru i postao Hasan, piše “Informer“.

Deki je uz moju Dalilu pronašao mir i izliječio se od tuge koju mu je priredila porodica, majka i brat. On je promijenio vjeru i ako se poslije “Zadruge” vrati u Veternik, on će i tamo klanjati. Postio je za ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči i išao je u džamiju – otkriva Emina.

Emina će oko Nove godine navodno imati sastanak sa čelnicima Pinka i s njima će dogovoriti učešće u rijalitiju.

Plan je da krajem decembra odem na Pink i da razgovaram sa produkcijom o svemu, pa i o mom ulasku. Još ne znam da li ću biti ravnopravni učesnik rijalitija ili ću ući samo da popričam sa kćerkom – priča sagovornica, koja će u rijalitiju pokušati da izgladi odnose sa kćerkom:

Dalila je više vremena provodila sa ocem nego sa mnom i sada je vrijeme da nadoknadimo sve što smo propustile. Nju je otac okrenuo protiv mene, ali ja ću joj sve objasniti. Vidjet će da nije istina da sam je napustila, kao što joj je on napunio glavu.

Dalilina majka kaže da će se pred kamerama posebno obračunati sa Filipom Carem, koji je njenu kćerku prvo razveo, pa onda odbacio.

Ako uđem u “Zadrugu”, Car je gotov. Uništit ću ga! On je kriv jer se umiješao u brak moje kćerke i zeta. Nije Dalila ništa tu kriva, već Filip – priča Emina Mujić, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh