Film i TV

“DRAGOJEVIĆI SU BACILI CRNU MAGIJU NA MOJU ĆERKU” Dalilina majka ŠOKIRALA tvrdnjom: “Ana Korać UNIJELA…”

Čudne tvrdnje.

srbijadanas

Emina Mujić se dugo nije oglašavala za medije o tome šta zaista misli o raspadu braka njene ćerke Dalile Dragojević i sada već bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Ovog puta je odlučila da otvori svoju dušu pa je iznela mnogo šokantnih tvrdnji.
U tom velikom intervjuu jedno od neizbežnih pitanja ticalo se tračeva da je Dalila, navodno, bacila ljubavnu magiju na Dejana. Emina je to negirala i optužila da su vradžbine bačene na njenu ćerku a ne obrnuto. U ovoj tvrdnji je žestoko zakačila čitavu porodicu Dragojević.

– Pre bih rekla da je crna magija bačena na moju Dalilu i to sa njihove strane. A to će se tek razotkriti. Spominjala je Dalila igračke koje kakve koje dobila, a to zna tata Goran (Dragojević prim. aut.). Ovog puta pozdravljam Gorana, on dobro zna šta je doneo Dejanu i Dalili, i šta je Dejan našao. To je došlo od njihove porodice – rekla je Emina.
Još ću reći, pošto ja gledam sve to šire, unešena je jakna Ane Korać na prvo veče zadrugovizije za Mikija, i to je od tada počelo da se dešava. To niko nije ispratio, ali ja jesam. Znam 1000 posto da se desila tako crna magija – rekla je Mujićev,pišeSrbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh