Film i TV

Dalila Dragojević DANIMA NE PERE KOSU u “Zadruzi”, razlog će vas ŠOKIRATI, ovo je i TAJNA njene NJEGE

Učesnica rijalitija “Zadruga” Dalila Dragojević, ima kosu kakvu bi mnoge devojke poželele, dugu, jaku i svilenu i čini se da nema problema da napravi kakvu god poželi frizuru.

Dalila Dragojević - Screenshot

Ono što je iznenadilo mnoge je njena izjava da kosu pere samo kod frizera, a znamo da je trenutno u rijalitiju “Zadruga”, gde frizeri dolaze jednom nedeljno. Mnogi se pitaju kako joj kosa nedelju dana ostane čista i uredna. Da bi bila uredna i negovana kosa mora da se pere dva puta nedeljno, a Dalila je pre rijalitija otkrila kako neguje kosu u kućnim uslovima pa nije ni čudo što ovo ne može da sprovede u rijalitiju.

Kosa mi se masti u korenu već nakon tri dana, zato je perem svaki treći dan. Ne koristim uvek iste preparate, volim da probam nove proizvode i koristim uglavnom one koji su svima dostupni. Kosu šamponiram dva puta, zatim stavim pakovanje i samo na krajeve da mi se korene ne bi mastio, držim je tri minuta i spiram. Držim kosu neko vreme u peškiru, zatim stavim neki od preparata za lakše rasčešljavanje. Koristim običnu plastičnu četku sa plastičnim zupcima i četkam je od vrhova ka korenu, tako se manje čupa. Kotistim neki od preparata za zaštitu od toplote koji stavljm pre nego što počnem sa feniranjem. Na kraju feniranaj stavljam ulje na vrhove. Bitno je da imate dobar fen i četku i tu ste odradili pola posla – kaže Dalila, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh