Film i TV

DEJAN U SUZAMA OTRČAO U GARDEROBER, DALILA ODJURILA ZA NJIM: Tražila od njega zagrljaj, on joj odmah odbrusio

Gledaoci “Zadruge” sinoć su mogli da isprate emisiju “Gledanje snimaka”, a kako se i očekivalo, bilo je burno.

kurir

Dejan Dragojević se totalno slomio nakon što je ispričao svoju tužnu priču iz perioda kada je prestao da priča sa svojom porodicom. On je u tom trenutku doživio emotivni brodolom, a njegova bivša supruga Dalila ga je sve vreme sa suzama u očima posmatrala.

Nakon što je preplakao ostatak emisije, Dejan je otišao u garderober, a za njim je na sveopšte iznenađenje došla i Dalila! Ona nije mogla da ga gleda kako plače te ga je pitala za zagrljaj, na šta joj je on odgovorio:

– Nemoj molim te, nisam dobro – rekao joj je on i nastavio da plače, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh