Film i TV

POTPUNO SLOMLJEN – NIKAD BOLNIJA ISPOVIJEST DEJANA DRAGOJEVIĆA: Dalila van sebe, prolila gorke suze zbog bivšeg muža

Dejan Dragojević - Screenshot

U toku emisije “Gledanje klipova” Dejan Dragojević je nastavio svoje izlaganje o bivšoj supruzi Dalili Dragojević koja je tokom njegovog izlaganja pustila suze, piše Novi.

Bude mi žao kada se vratim unazad, ne mogu da vherujm šta joj pričam sve i da smo uopšte u ovoj situaciji. Imao sam taj momenat da ćutim, ali ni tad to nije valjalo. Za šlag mi je kasnije bilo žao. Svaka njena jedna je bila omalovažavanje mene, a uzdizanje Filipa, nije mi jasno zašto je to tako i ne dozvoljavam to. Krivo mi je uijvek kada plače, čak sam joj i u emisiji dao savjet, da ako ide za svojom srećom i da pazi kako će i šta će, da vodi računa kako će biti okarakterisana i da iz svega izađe jača. Ona poslije dvije nedjelje kaže da poslije dvije nedjelje Filipa vidi kao nekoga svog, šta ja treba da kažem poslije pet godina. Ne znam da li se neko sjeća šta sam preživio sve, kako može moje da se tumači na ovaj način. Kada sam spomenuo Matoru, ona je bila ta koja je nju podsjećala na to kakva je ona nekada bila i to joj je dalo vjetar u leđa da napravi šta je napravila. Ne ljutim se ja, ali samo kažem, kako je bilo. Nakon toga je krenula da pije, što je jedan od razloga zašto sam joj dodao piće u emisiji. Kada sam bio u sukobu sa Filipom ona stoji zagrljena sa njim, stajala je svesno i podržavala njega. Prijetila mi je govorila da ću da zažalim, zbog čega? Zato što patim? – govorio je Dejan.

Ja sam oduvijek govorio da Dejan ima prava, a njoj sam rekao da ne trebe da zamjera. On je nas uvjeravao da ona voli drugog čovjeka, a nadao se da je ovo san. Iz njega svremena na vrijeme podsjeti, a nju je prošla ljubav, prošlo je, nema strasti, dugo je to potiskivao. Mi smo bili u šoku šta on sve priča. Ja sam svima rekao da Dejan ima pravo da radi šta hoće. Sad prestala ljubav, niste jedini na svijetu. Tebi je žao vašeg braka ali treba da ti bude jasno i da kreneš dalje – rekao je Miki Đuričić.

Ovo sa čim ja vodi borbu, je čudan osjećaj, imam neku vrstu anksioznosti, kada ostanem sam, onda mi krene neko gušenje, šta god da mi se desi vraćam se na staro Pokušavam sebe da staviim na pravo mjesto, ali kada legnem u krevet padnem u depresiju. Sve me ovo vratilo u nazad. Doživuo sam da je nešto lažno. Sve me sastavi, ne mogu da objasnim šta se meni dešava u organizmu, vidim nju povrijeđenju, vidm sebe kako sam smršao. Nisam ni slutio da će ovo da se desi. Kada mi je otac rekao da je majka bolesna ja nisam reagovao, sada me je sve stiglo – pričao je Dejan.

Detaljnije u video-prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh