Film i TV

“ONA JE OZBILJNA DJEVOJKA, VOLIM JE” – Car objasnio Maji kako stoje stvari – Dalilu stavio na prvo mjesto, priznao šta osjeća i STAO U ZAŠTITU SVOJE VOLJENE

Zaljubljen do ušiju!

Dalila i Filip Car - Screenshot

U toku noći Filip Car je razgovarao sa Majom Marinković o svojoj vezi sa Dalilom Dragojević. Naime Car više ne krije koliko je zaljubljen u Dalilu, pa je Maji objasnio kako se osjeća u Dalilinom pristustvu:

– Ne mogu protiv sebe u ovom prostoru. Znaš ti šta je meni Dalila, taj odnos, ljubomora. Znaš ti kako je tebi bilo sa Janjušem – rekao je Car, piše Pink.

– Ma ja neću da budem ni sa kim, koji će ti mi ku*ac vi – rekla je Maja.

– Nemoj molim te da je vrijeđaš – zamolio je Car.

– Ja ću raditi šta ja hoću – dodala je Maja, pa komentarisala Janjuša:

On mene nije pogledao napolju, nije me konstatovao, a onda ovdje uradi to – rekla je Maja.

– Dalila je ozbiljna djevojka, ja nju volim, napravili smo zločin, ali volim je. Ja pričam kao prijatelj sa tobom, zamisli koliko ja nisam fer prema njoj sada kada sjedim sa tobom, ali volim je – govorio je Car.

Detaljnije u video-prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh