Film i TV

HLADAN TUŠ! DEJAN OTKAČIO TARU SIMOV – PRIZNALA MU SVOJE EMOCIJE: On joj poručio, “SKLONI SE OD MENE”

Dejan Dragojević prije par dana potpisao je papire za razvod braka od Dalile Dragojević.

Tara i Dejan - Screenshot

Od tog momenta nekoliko zadrugarki mu se približilo i utrkuju se koja će zauzeti posebno mjesto u njegovom srcu, prenosi Novi.

Tara Simov i Dejan su poveli razgovor o njihovom odnosu, a zadrugarka mu je priznala svoje emocije. Ona mu je rekla na koji ga način posmatra, a on joj je jasno stavio do znanja da ne želi da ima ništa više od prijateljstva sa njom.

– Da, gledam te drugim očima. Kao Davida, ne baš kao brata. Gledam te kao druga, prijaš mi – priznala mu je Tara.

– Odmah se skloni. Ja ne mogu… Vidim da ide na tu stranu. Ne želim da ispadne pogrešno, da ti vidiš pogrešno neke moje… – rekao joj je Dejan.

– Ja ti kažem, ja se neću sklanjati od tebe, da ti dokažem suprotno – nastavila je Simova.

– Ne želim da neka sprdnja pređe u nešto što ne želim. Ne želim ništa. Stvar je u tome što ne želim da pomisliš da ja želim nešto sa tobom. Tačka i kraj – odbrusio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh