Film i TV

DALILA ZATEKLA CARA I MAJU, KAD JE VIDJELA ŠTA RADE POLUDJELA: “Zašto me lažeš, ja sve vidim”

Ja sve vidim. Zašto me lažeš, ja sve vidim, nije mi niko rekao. Smiješ se svaki put kada je vidiš – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević se nakon rasprave sa Majom Marinković posvađala sa Filipom Carem, jer je vidjela da se smijao dok se raspravljao sa Majom, piše Pink.rs.

Ja sve vidim. Zašto me lažeš, ja sve vidim, nije mi niko rekao. Smiješ se svaki put kada je vidiš – rekla je Dalila.

Pa smiješna mi je, ne mogu da je shvatim ozbiljno – branio se Car.

Ja sve vidim, i osjećam i sve mi je jasno, da se ja svađam sa Dejanom tako i smijem, bila bih ku*vetina. Nije meni Maja kriva ni za šta – govorila je Dalila.

Meni je smiješno da se raspravljam sa njom – dodao je Car.

– Ja za svoju jednu rečenicu za mene, da sam ja ovakva, a ti se smiješ sa njom, znam ja takav osmijeh, tako si se sa mnom smijao – govorila je Dalila.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh