Film i TV

BILA JE VELIKA ZVIJEZDA U JUGOSLAVIJI, A SADA JEDVA SKLAPA KRAJ SA KRAJEM! Njena penzija je PREVIŠE MALA!

Pjevačica Nada Obrić otkrila je prije nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

Nada Obrić - Screenshot

– Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije djece da pomognu, ne bi mi bilo lako – izjavila je Nada Obrić jednom prilikom za “Scandal” i dodala:

– Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je.

Podsjetimo, jednom prilikom je političarka Jelena Trivan otkrila u emisiji “Magazin In” da je pjevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

– Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vrijeme fiksnih telefona, čovjek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gdje je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gdje ona tačno to veče pjeva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta pokćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dvije – rekla je Jelena, na šta se Nada nadovezala.

– Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to djeca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni – rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju, prenosi Espreso.

Nada Obrić – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh