Film i TV

TRENUTAK KOJI SU SVI ČEKALI: Maja uništila Dalilu komentarom, rekla ono što niko nije smio – ONA SKORO U ZEMLJU PROPALA

U toku je raspodjela budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša kojeg je na to mjesto postavio Ivan Radosavljević Beli koji je noćas napustio velelepno imanje.

Maja Marinković - Screenshot

Fran, za tebe srednji budežt, bils mo zajedno godinu dana, nismo se posvađali, ove godine jesmo, ali moram da kažem da si pametnije igraš rijaliti – rekao je Janjuš, a onda ga je Maja prekinula i ušla u raspravu sa njim i Janjušem, prenosi Balasevizam.

VI pravite šlagere ovdje sa mnom, ja sam vam zlatna koka. Ovaj se smije kada Dalila nije tu, a Janjuš komentariše sebi u bradu. Vi ste mene komentarisali, a sada ću ja vass da komentarišem.
Neću da budem udata a da jašem, pored muža to važi za vas, a ti Janjuše ja jesam pogriješila samo sa Čorbom, a ništa dtugo. nije bilo u redu da ja trudna čekam tebe a ti se ne javljaš – govorila je Maja,

Samo u tome, Majo Marinković ja ne želim da se svađam sa tobom, griješila si – rekao je Janjuš.
Ja sam vama zlatna koka i da vam mene nema ne bi ni vas bilo – rekla je Maja.
Kome si ti zlatna koka, meni, e i ja sam tebi – govorio je Janjuš.

Majo meni je smiješno da se svađam sa tobom – rekao je Car.

Pa smiješno ti je jer me voliš – govorila je Maja.

Majo, ja bih te zamolila da me ne vrijeđaš – rekla je Dalila.

Za tebe sam Presveta Marija, ti nemoj da mi morališeš jer sam ja za tebe jedno gospođa i dama, a ti se je*i sa švalerom ispred muža – govorila je Maja.

Ti imaš averziju prema meni, a ne kao da prihvataš izvinjenje – komentarisala je Dalila.

Ja mislim o tebi da si dno dna, koja napadaš svog muža dok se je*eš sa svojim švalerom – vikala je Maja.

Da li tebi znači Dalila, što je komentarišeš – govorio je Dejan.

Pa ako ste vi mene komentarisali, i ja ću vas da komentarišem, a ti si Dalila prva komentarisala mene. Ti si mene ponižavala – govorila je Maja.

Svaki njegov osmijeh je vaš problem – rekla je Dalila.

Kako nije, to je tvoj problem, jer je on tvoj dečko. Lemure da ti kažem ja nešto – prilazila je Maja Caru koji se sklanjao od nje.

U pravu si Majo do mene je što prelazim preko njenih stvari – govorila je Dalila.

Ti si slab na mene, jer me voliš prije svega kao čovjeka pa sve ostalo – govorila je Maja, dok je Car govorio da je njemu smiješno kada priča sa Majom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh