Film i TV

DALILA I CAR ZA 4 DANA SLAVE MJESEČNICU, ONA DONIJELA BITNU ODLUKU: Evo šta će mu pokloniti, KAD MAJA ČUJE..

Dalila Dragojević i Filip Car imaju vrlo turbulentnu vezu jer se par stalno svađa i stalno miri, te se za nih može reći da se ne zna da li su glasniji kada se prepiru ili kada su u ljubavi.

Dalila i Filip Car - Screenshot

Ipak, njihova veza uskoro puni mjesec dana, a Dalila je odlučila da svom dečku pripremi specijalno iznenađenje, ali je na mukama jer ne zna šta da mu pokloni, a onda je stigao zanimljiv prijedlog, prenosi Novi.

Dalila je svoje planove otkrila Saletu Luksu.

– Hoću da dobijem neki zadatak, pa da iznenadim Cara 26. Ali ne znam šta da mu uzmem, mogu da mu uzmem parfem, pošto sam mu tri razbila. Razmišljala sam i o jakni, tipa kao ovakvu kakvu ima Janjuš. Matora mi je rekla da tražim ostavu da bismo gledali neki film.

– Gledajte film sa Džonijem Depom – predložio je Luks.

– Da, ali ja mislim da će on to tražiti da gledamo film, pa bi bilo glupo da to iskoristimo oboje – rekla je Dalila.

– On će možda zaboraviti, krmak je to – rekao je Luks.

– Ne, ne, on je pažljiv. On je Djevica. Znam da njemu trebaju naočare za sunce, jer stalno kuka na ove koje sad ima, ali to je problem da tražim jer naočare ipak moraju da se probaju – rekla je Dalila.

– Ma traži ovakve kakve imam ja – rekao je Sale Luks.

– Da, pokazat ću takve kod drveta mudrosti – složila se Dalila

Pogledajte sve u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh