Film i TV

Dalilina majka kune i šalje MONSTRUOZNE prijetnje: “Neka crknu Mića, Đedović i Sandra i plaču ovako za najmilijima”

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, besno je odreagovala nakon ćerkinog razvoda u rijalitiju.

Dalila Dragojević i njena majka

Naime, ona je iznijela niz uvreda i jezivih prijetnji na račun takmičara u rijalitiju. Očigledno su joj svi krivi što je njena kćerka prevarila muža, pa se usudila da kune sve one koji posljednjih dana pružaju podršku njenom bivšem zetu Dejanu Dragojeviću.

– Govnari eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprinijeli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana – poručila je Emina.

Podsjetimo, Emina je juče bujno reagovala kada smo je pozvali za komentar povodom razvoda Dejana i Dalile.

– Vidjela sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedović učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom. – poručila je Emina za “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh