Film i TV

DAVID MU JUČER POSLAO PAPIRE ZA RAZVOD, A SADA DEJAN STAO PRED KAMERE: Evo šta je poručio bratu!

Na samom kraju intervjua sa Dejanom Dragojević, voditelji Janjuš i Stefan Karić su ga upitali kako bi se osjećao da svog brata Davida vidi u rijalitiju…

David i Dejan - Screenshot

– Na samom kraju intervjua sa Dejanom Dragojević, voditelji Janjuš i Stefan Karić su ga upitali kako bi se osjećao da svog brata Davida vidi u rijalitiju, piše Pink.rs.

– Nemam pojma. Bilo mi je drago za stvari, ali susret kao susret. Ima mnogo toga tu da se riješi – rekao je Dejan.

– Ja bih volio da se pomiriš sa bratom i sa porodicom – poručio je Janjuš, prenosi Novi.

– Vrijeme je najbolji pokazatelj svega. Vrijeme je i ovde pokazalo dosta toga. I to što nisam htio mi se desilo. Ja ne mogu da gledam u budućnost. Ne bih volio da on uđe u rijaliti, ne bih se složio sa tim, ali ja o tome ne odlučujem. Pozdravio bih sve ljude koji me podržavaju, izaći ću koliko mogu jači. Ne bih volio da se miješaju previše, da vrijeđaju, osoba nije za vrijeđanje, samu je sebe dovoljno uvrijedila – govorio je Dragojević.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh